Linda Skugge

Tonårsmorsa

Vinnarformuleringen:

Tycker att min blogg skulle passa, för jag försöker sprida en positiv anda och för att det finns så få bloggar om föräldrar till lite större barn / tonåringar!

5 snabba

När började du blogga?
* I början av Juni 2005.

Hur valde du ämnet?
* Ämnet var inte ett medvetet val, utan det handlade mest om att jag hade ett behov av att skriva om min kaotiska vardag med mina barn. Senare har jag däremot upptäckt att det är ett tacksamt ämne att blogga om, eftersom det finns otroligt många bloggar skrivna av småbarnsföräldrar, medans jag inte hittat någon annan blogg som handlar så specifikt om livet som Tonårsförälder, som min blogg, trots att vi är så många tonårsföräldrar. I synnerhet ensamstående.

Vad har du för mål med din blogg?
* Det finns inget speciellt uttänkt mål med min blogg, utan det handlar mer om mitt personliga behov att få skriva av mig. Men sen tycker jag det är jätteroligt att få kommentarer, mail och reflektioner på det jag skriver. Det är en otrolig sporre!

Hur länge tänker du blogga?
* Jag har alltid och kommer alltid att fortsätta skriva i olika former. Jag vet inte om jag alltid kommer att fortsätta blogga, fast det känns så just nu. Jag har i alla fall inga planer på att lägga ner min blogg. Så mitt svar får nog bli: Jag slutar blogga när det är fred på jorden, inga konflikter i mitt hem och jag sitter i djupa samtal med drömprinsen, som gör att jag inte längre har någon tid för bloggning.

Vem ska läsa din blogg?
* Jag är väldigt glad över att det är så många både män och kvinnor som läser min blogg och att de verkar variera väldigt mycket i åldrar. Däremot är jag förvånad över att så många killar och tjejer som INTE har barn, verkar läsa min blogg. Jag har även många tonårstjejer som läser min blogg, vilket också förvånar mig en del. Men alla får naturligtvis läsa min blogg.

Andra saker som jag upptäckt med bloggningen är att mina läsare verkar tycka att jag är så rolig. Detta var en förvånande upptäckt för mig själv. Jag ville skriva positivt, det var ett medvetet val, att inte älta tragik i min blogg, men jag tyckte jag gjorde ironi av mig själv. I stället får jag kommentarer om att folk ligger på golvet och skriker av skratt. Det var en förvånande men rolig upptäckt av mitt skrivande.

http://spaces.msn.com/fatoutouray/

 

 
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettiotvå med siffror i fältet här
Vulkan på Facebook | Vulkan på Twitter | Skugge&Co på Twitter | Skugge&Co på Flickr | Skugge&Co på Youtube
© lindaskugge.se 2005-2017 - kontakta