Linda Skugge

Böcker > Mina böcker

Mina böcker

Mina och andras böcker köper du på adlibris.se

Mot Fyren

Ny bok av Linda Skugge och Siri Tollgård - kommer i september 2015!

40 - constant reader

Om en önskan att bli förstådd som Linda Skugge och inte Linda Skugge.

1989

Relationsdrama med spänning i botten Boken utkommer i september 2013!

God natt, min katt

"Jag hade en katt som hette Sebbe (som var en flickkatt). Hon var min allra bästa vän i 14 år. Att förlora henne är bland det sorgligaste jag varit med om."

Lindas bästa/värsta

NY BOK: Femton år som Sveriges mesta och bästa krönikör samlade.

Mamma, jag är hungrig

Hej alla mammor med tusen barn. Jag gissar att ni är som jag dvs bor i köket. Ni kan alltid hitta mig i köket, vilken tid det än är på dygnet. Oftast gör jag något storkok så att vi kan värma på mat när vi kommer hem sent efter diverse gympa/kör/ simskola .Mättar man en hel kökssoffa full med ungar behöver man inspiration på mat som barn tycker är god och som mamma tycker är lätt att laga. Det här är min present till er som är ICA Maxi-proffs (min kundvagn är alltid fullast).

Blogg 2005-2007

Under två års tid bloggade Linda Skugge flera gånger om dagen. Resultatet blev den största bloggen någonsin i Sverige och den följdes av 100.000-tals människor!

Ett tal till min systers bröllop

Den här boken är min hyllning till alla ensamstående mammor.

Men mest av allt vill jag hångla med nån

Utlämnande berättar Linda om sitt liv dag för dag under de sista åren i gymnasiet, om tiden på Ultra Magazine, om hur hon rekryterades till Expressen men framförallt om vänskap som inte är det lättaste och om kärlek som är det svåraste av allt.

Akta er killar här kommer gud och hon är jävligt förbannad

Med skarp iakttagelseförmåga, med oräddhet och ett språk som biter kräver Linda villkorslös kärlek för alla barn. Hon ger oss lektioner i feminism, argumenterar för rätten till kejsarsnitt, resonerar kring abort, porr, föräldraförsäkring och andra ständigt aktuella ämnen

Lilla Ångestboken

Stinker livet? Fattar ingen hur det är? Jo, otroligt nog finns det de som varit där förr.

Det här är inte en bok

"Obs! Det här är en självbiografi, det är "bekännelselitteratur", det är "kvinnotjafs", det är "mensdravel".

Saker under huden

Det handlar om saker under huden, det som kryper och sticks, kittlar och river, det som äter sig in och inte går att sudda bort.

Fittstim

Vi är coola, snygga, tuffa, smarta, roliga och framför allt så är vi feminister. Vi vill ge tjejer ett forum där de inte blir redigerade och tillrättalagda. Det här är en ocensurerad frizon, en aggroventil.

Lindas samlade

Lindas samlade Expressenkrönikor, 93-96.Vulkan på Facebook | Vulkan på Twitter | Skugge&Co på Twitter | Skugge&Co på Flickr | Skugge&Co på Youtube
© lindaskugge.se 2005-2017 - kontakta